Case de marcat moderne:

Case de marcat conform cu  Art.3 alin.(2)din OUG 28/1999, Art.17lit.f) din Normele de aplicare

Servicii incluse in pretul caselor de marcat:

Programare articole.

Fiscalizare casa de marcat.

Conectarea aparatului la serverul ANAF.

Instruire personal la unitatea de service.

Vizarea declaratiei de instalare, a cartii de interventii si a registrului special la ANAF (zona Tg-Mures)

(Vizarea declaratiei de instalare, a cartii de interventii si a registrului special la ANAF este obligativitatea utilizatorului, dar unde putem rezolvam noi.)

Service case de marcat:

Va oferim servicii profesionale de service case de marcat pe baza de abonament trimestrial sau anual sau dupa comanda.

Produse noi

​FAKTUM SERVICE S.R.L. a luat fiinta la 19.12.1994 si are sediul la Tg-Mures, Bdul 1Dec.1918 Nr.102/19. In prezent avem punct de lucru deschis in Tg-Mures, Str. Margaretelor Nr.3

Politica firmei noastre este de a multumi fiecare client prin livrare de aparatura moderna si fiabila, asigurare de servicii promte si complete, toate la preturi accesibile si celui mai modest intreprinzator.

FAKTUM SERVICE S.R.L. va ofera aparatura necesara afacerii dumneavoastra la preturi avantajoase impreuna cu servicii complete si de calitate.

Apeland la serviciile noastre va indrumam catre achizitionarea de produse conform nevoilor dumneavoastra, incercam sa va ferim de amenzi si sa va scutim de birocratie!

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de noi (case de marcat, cantare electronice, cititoare coduri de bare, sisteme POS, touchscreen-uri, programe de vanzare si gestiune, contracte de service, etc), va rugam sa ne contactati.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Faktum Service.