Case de marcat moderne

Case de marcat conform cu  Art.3 alin.(2)din OUG 28/1999, Art.17lit.f) din Normele de aplicare

Servicii incluse in pretul caselor de marcat:

Intocmire dosar pentru obtinerea numarului unic de identificare (NUI).

Programare articole in format electronic.

Fiscalizare casa de marcat.

Instruire personal la unitatea de service.

Atentie: Vizarea declaratiei de instalare, a cartii de interventii si a registrului special la ANAF este obligativitatea utilizatorului!

Casele de marcat se vor conecta la serverul ANAF

Ce e de facut?

  1. Intreba tehnicianul de service ce posibilitati de conectare are casa de marcat
  2. Cere o programare pentru operatiune de conectare

Tel: 0723-54-52-91

Produse noi

​FAKTUM SERVICE S.R.L. a luat fiinta la 19.12.1994 si are sediul la Tg-Mures, Bdul 1Dec.1918 Nr.102/19. In prezent avem punct de lucru deschis in Tg-Mures, Str. Margaretelor Nr.3

Politica firmei noastre este de a multumi fiecare client prin livrare de aparatura moderna si fiabila, asigurare de servicii promte si complete, toate la preturi accesibile si celui mai modest intreprinzator.

FAKTUM SERVICE S.R.L. va ofera aparatura necesara afacerii dumneavoastra la preturi avantajoase impreuna cu servicii complete si de calitate.

Apeland la serviciile noastre va indrumam catre achizitionarea de produse conform nevoilor dumneavoastra, incercam sa va ferim de amenzi si sa va scutim de birocratie!

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de noi (case de marcat, cantare electronice, cititoare coduri de bare, sisteme POS, touchscreen-uri, programe de vanzare si gestiune, contracte de service, etc), va rugam sa ne contactati.

 

Conectarea caselor de marcat la serverul ANAF

 

STIMATI CLIENTI,

Am inceput campania de conectare a caselor de marcat fiscale la serverele ANAF.

Aceasta este o operatiune complexa, care necesita timp. De aceea va rugam sa ne contactati in vederea programarii pentru efectuarea conectarii. Dupa realizarea conectarii, nu va mai trebui sa raportati lunar la ANAF situatia casei de marcat.

Pentru realizarea conectarii, este necesar sa aduceti in ziua in care am convenit de comun acord, casa de marcat, cartea de interventii si un stick USB pentru salvarea datelor care nu au fost transmise la ANAF pana la data conectarii.

VA REAMINTIM CA DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL, CONECTAREA CASEI DE MARCAT LA SERVERELE ANAF CADE STRICT IN RESPONSABILITATEA DETINATORULUI.

FIIND O OPERATIUNE DE DURATA VA RUGAM SA NU ASTEPTATI PANA IN ULTIMUL MOMENT PENTRU CA NU VOM AVEA POSIBILITATEA SA VA SATISFACEM CERERILE SI RISCATI AMENZI FOARTE MARI.

VA ASTEPTAM !

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Faktum Service.