Case de marcat moderne

Case de marcat conform cu  Art.3 alin.(2)din OUG 28/1999, Art.17lit.f) din Normele de aplicare

Preturi avantajoase

Va oferim produsele noastre la preturi avantajoase.

Service case de marcat

Va oferim servicii profesionale de service case de marcat .

Produse noi

 2
  • Nou
Available
Partner

Casa de marcat PARTNER 200

PARTNER
0,00 RON
Noua generatie de case de marcat fiscale PARTNER, generatia 2018, este realizata conform normelor legislative in vigoare.Permite utilizarea atat stationara cat si portabila gratie acumulatorului de mare capacitate din echiparea standard.Echipata standard cu 4 interfete pentru comunicatie externa : USB, RS232, Ethernet si WI-FIPlaca de baza proiectata si...

​FAKTUM SERVICE S.R.L. a luat fiinta la 19.12.1994 si are sediul la Tg-Mures, Bdul 1Dec.1918 Nr.102/19. In prezent avem punct de lucru deschis in Tg-Mures, Str. Margaretelor Nr.3

Politica firmei noastre este de a multumi fiecare client prin livrare de aparatura moderna si fiabila, asigurare de servicii promte si complete, toate la preturi accesibile si celui mai modest intreprinzator.

FAKTUM SERVICE S.R.L. va ofera aparatura necesara afacerii dumneavoastra la preturi avantajoase impreuna cu servicii complete si de calitate.

Apeland la serviciile noastre va indrumam catre achizitionarea de produse conform nevoilor dumneavoastra, incercam sa va ferim de amenzi si sa va scutim de birocratie!

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de noi (case de marcat, cantare electronice, cititoare coduri de bare, sisteme POS, touchscreen-uri, programe de vanzare si gestiune, contracte de service, etc), va rugam sa ne contactati.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Faktum Service.